راه‌حـل‌هــای نرم‌افــزاری فین‌تک و تجارت

در متازی، ما در ساخت راه‌حل‌های نرم‌افزاری متفاوت که برای مشتریان B2B در بخش‌های فین‌تک و تجارت طراحی شده‌اند، تخصص داریم.
تجربه‌ی متخصصان ما با ما اجازه می‌دهد تا بتوانیم به مراجعه‌کنندگان برنامه‌هایی اصولی، ایمن و مقیاس‌پذیر را ارائه دهیم که با چالش‌های منحصر به فرد دنیای آنلاین همسو باشد.

فین‌تک چیست؟

فینتک، از ترکیب دو واژه فناوری و امور مالی تشکیل شده که معنای آن، استفاده از تکنولوژی برای بهبود خدمات مالی است. به این صنعت که در سال‌های اخیر اقتصاد جهان را دگرگون کرده و تبدیل به یکی از سودآورترین بخش‌های اقتصاد دیجیتال شده، صنعت فناوری‌های مالی نیز گفته می‌شود.

با گسترش آگاهی نسبت به مزایای بکارگیری فین‌تک به‌عنوان جایگزینی برای نهادهای مالی سنتی، استارت‌آپ‌های زیادی در این زمینه راه‌اندازی شده‌اند و در دهه اخیر تحولات بزرگی در زمینه افزایش کارایی و بهره‌وری سیستم‌های مالی و اعتباری رقم زده‌اند،تحولاتی که به‌دلیل وابستگی ذاتی این صنعت به پیشرفت هرچه بیشتر فناوری‌های مرتبط با حوزه مدیریت و انتقال دارایی‌های دیجیتال و واقعی، در سال‌های آتی ملموس‌تر نیز خواهد بود. شرکت‌های کوچک و بزرگی که سیستم‌های مالی را بهینه‌سازی کرده‌اند. تحولاتی که فینتک ایجاد کرده، با رشد تکنولوژی بیشتر خواهد شد، زیرا صنعت فین‌تک به فناوری وابسته‌ است.

در نتیجه می‌توان انتظار داشت در سال‌های آتی با رشد سهم این صنعت از بازارهای مالی و سرمایه در کنار بلوغ بیشتر فناوری‌های همچون بلاک‌چین، رمزارزها و توکنایز دارایی‌های واقعی برای عرضه در فضای دیجیتال، شاهد رشد کمی و کیفی استارت‌آپ‌ها و محصولات عرضه شده در این حوزه باشیم.

هر چقدر فناوری روندی صعودی داشته باشد، استارت‌آپ‌های فینتک نیز رشد سریع‌تری خواهند داشت؛ زیرا رشد تکنولوژی، به ساخت سیستم‌های جدید اقتصادی می‌انجامد. اما فینتک چیست و چه کاربردهایی دارد؟

  • اینشورتک (InsurTech): اینشورتک که به فناوری‌های بیمه معروف است،‌ خدمات گوناگونی را در صنعت بیمه انجام داده و زیرمجموعه‌ای از فین‌تک است.
  • رگ‌تک (RegTech): فناوری‌‌‌های قانون‌گذاری که در آن هوش‌مصنوعی و مجموعه‌ای از نرم‌افزارها فرآیندهای گزارش‌دهی را به صورت خودکار انجام می‌دهند و مدیران را نسبت به وضعیت شرکت آگاه می‌کنند.
  • ولث‌تک (WealthTech): نرم‌افزارهای سرمایه‌گذاری خرد و کلان که در سال‌های اخیر با کمک صنعت فین‌تک رشد کرده‌اند و مسیر سرمایه‌گذاری را راحت‌تر کرده‌اند.
  • بانک‌تک (BankTech): فناوری‌های بانکداری بخشی از صنعت فین‌تک است که به رشد بانکداری الکترونیک کمک می‌کند. این صنعت بعد از کرونا رشد چشم‌گیری داشته است.
  • ارزهای دیجیتال (CryptoCurrency): شاید بتوان ارزهای رمزنگاری شده یا همان رمزارزها را معروف‌ترین کاربرد فین‌تک دانست. بلاک‌چین و ارزهای دیجیتال در سال‌های اخیر رشد زیادی داشته‌اند و فین‌تک عاملی برای این توسعه بوده است.
  • پی‌تک (PayTech): شاید بتوان صنعت پرداخت را ساده‌ترین راه شناخت فین‌تک دانست. پرداخت موبایلی، پرداخت از طریق اینترنت و دیگر روش‌های پرداخت غیرحضوری از ساده‌ترین نمونه‌های مواجهه ما با صنعت فینتک هستند.
  • لندتک (LendTech): صنعت فین‌تک، وام‌دهی را دگرگون کرده و اکنون وب‌سایت‌هایی با ارایه وام‌های‌های همتا به همتا به کسب‌وکارها و کاربران وام می‌دهند.
  • مدیریت امور مالی شخصی (PFM): مشاوره‌های مالی و نرم‌افزارهای مدیریت امور مالی شخصی از دیگر خدمات فین‌تک هستند. مردم می‌توانند برنامه‌ی ماهانه، سالانه و روزانه‌ی خود را در زمینه‌های مالی مشخص کنند و به میزان نیاز، سرمایه جمع کنند.

چرا متازی

با ادغام استراتژی‌های توسعه کسب‌وکار و خدمات مشاوره‌ی سرمایه‌گذاری و اقتصادی، ما اطمینان می‌دهیم که راه‌حل‌هایی فناورانه و به‌روز که با اهداف کلی کسب‌وکار شما هماهنگ است ارائه دهیم.ما برای درک نیازهای شما از نزدیک با شما کار می کنیم تا متخصصانمان بتوانند مسائل را به درسته طرح کرده و راه‌حل‌های در جهت پیشبر اهداف شما ارائه دهند. ما از طریق سرمایه‌گذاری‌های مشترک استراتژیک، باهوش‌ترین ذهن‌ها را در زمینه فناوری و امور مالی گرد هم می‌آوریم تا از روندهای بازار عقب نمانیم و به روزترین راه‌حل‌ها را ارائه دهیم.

اسکرول به بالا